sábado, 14 de noviembre de 2009

Llorente, president necesari...

i bon President, diría jo...pensava d'ell diferent abans...creía que era el mal del València...peró també me vaig creure a Soler...vaig pensar que era competent, que venía en idees noves...lo de porxinos va ser un colp d'efècte i jo, crec que com quasi tot el valencianisme, creíem que ens havía comprat un tío que almenys sabía generar ingresos...ara, anys després ens hem donat conter de que lo que deien apocaliptics com el Morata, era veritat...se trataba de un simple especulador que volía pegar "pelotasos" (com ell va dir en canal nou)...peró que era un incompetent integral.... se va gastar porxinos en un estiu...i la junta li aprobava perdues de 60 millons!!!!!!!!... reconec que me va enganyar totalment...espere que Llorente no ens defraude...recordem que es el conseller delegat dels millors anys del VCF, del 1999 al 2004...ara que també diuen que és qui fa que Benitez se'n vaja...i moltes coses més...peró almenys veus trellat, serietat...i recolçament de les institucions darrere d'ell, Ajuntament, Generalitat, Bancaixa...com té que ser... diuen moltes coses roins de Llorente...que si es un "tirano", que dirigix d'una forma molt personalista, algo déspota...pot ser aixó es lo que li va fer renyir amb Benitez...perque a Rafa, el grandísim Benitez, també li agrà manar...no ho sé...lo que sí crec es que ara, huí per huí, necesitem un entrenador "de club" com es Emery...el Marcelino no va voler fixar perque li varen dir que a lo millor veníem a Villa...peró ixe que s'ha cregut?!!!!!...renuncia a entrenar al VCF?!?!?!?...peró tu a quí li has empatat ninot?...si vares vindre a Mestalla l'atre día amb el Saragossa i eres tan sòca de que te fem 3 gols al contratac en Mestalla...ninot!!!!! aixó si, li done la confiança d'entrà a Llorente peró li exigiré com el que més...perque com alguns de vosatros, en lo mal que està el asunt dels diners, m'he tret el pase, he comprat el paquet de 10 accions que me tocava i fins i tot he comprat el bono de la europa league...aixina que crec que algo de dret a protestar, si les coses se fan mal, tinc...i no només tenim el dret, sino la obligació, perque si el nostre sentiment valencianiste ens ha fet gastarnos ixos diners quan no tenim un duro, tenim la obligació de queixarnos si apareix algún atre ninot com el Soler, que ens enganya i ens fa baixar a segona B...jo estava tranquil perque Rita no podía permitir això...ni Camps...peró ens han salvat una vegà ja...i Bancaixa ha ficat ja molta pasta... Bé, dos coses positives he tret de tot açò...la primera es que mai havía vist que un president que arruinaba a un club, també s'arruinaba a d'ell mateixa...i ja era hora!!!...i la segona es que els valencians del Barça i del Madrid ens pagarán el NOU MESTALLA amb els seus impostos (si eres ún d'estos...sí, he fet aposta lo de dir açò al final del artícul...ho senc, haver viscut en Catalunya o Madrid)... AMUNT VALÈNCIA!.

7 comentarios :

 1. Con Llorente el Valencia ha recuperado la calma y tranquilidad. Bancaja, que no olvidemos que es quien hace y deshace en el club de Mestalla, le colocó al frente de la nave para recuperar el sentido común y el orden económico, que con la etapa de las SS (Soler-Soriano) se había perdido y desmadrado. Lo primero que ha hecho Llorente ha sido sumergir al Valencia en una economía de guerra; Javier Gómez ha diseñado un plannig de hambre y miseria para el corto plazo. Controlado el gasto corriente, Bancaja ha tirado de los hilos políticos necesarios para refinanciar la inversión del nuevo campo de Mestalla y con lo que sobre, poder atender el recibo del agua caliente y si queda algo más, fichar algún portero suplente para el Valencia del futuro. Así la situación ha dejado de ser terminal, que era el diagnostico que le habían dado al murciélago del escudo.
  Para llegar a este resultado, donde Llorente ha sido la cabeza visible, muchas han sido las discusiones en las altas instancias políticas, pues Generalitat estaba estrechamente vinculada a Soler y Bancaja no estaba dispuesta a seguir financiando los errores del hijo del dueño. Al final se ha impuesto el criterio de quien tiene mando en plaza, es decir, Bancaja. Los políticos se mueven a las ordenes del poder económico, que no al revés.
  Así colocan a Llorente al frente del club, pero no porque sea una marioneta, sino porque es hombre capaz, racional y serio; todo lo contrario de las personalidades casposas que se habían adueñado de los despachos del Valencia. En la línea del Llorente "presidente con SENY", arriesga su integridad física colocándose frente al paredón de linchamiento y fusilamiento de los medios de comunicación (y negocio)de Madrid y Barcelona. Tan importante como racionalizar el gasto es no devaluar el activo más importante del club, que son sus jugadores. Los craks del Valencia pasan de estar en venta a valer un precio escandalosamente escandaloso.
  Al final todo pasa por un triangulo con tres vértices claramente diferenciados: el poder económico, que es quien está poniendo la pasta; el poder político, que es quien pone la cara en la foto; y el President Llorente, que es quien gestiona el día a día, y como dices en tu comentario, querido amigo Ximo Pupae, …President necesari.

  ResponderEliminar
 2. Nada que añadir a este comentario, tal vez únicamente esperar que la venta de los paquetes accionariales en posesión de la Fundación(Bancaja) reviertan en una mayor democratización del club. La política económica actual del club es la lógica de su situación. Lo lamentable de todo es que en la última asamblea se repruebe la gestión de Sori-nano (por el presidente de la fundación, que fue portavoz de la presidencia de Soler) y sin embargo la de Soler no se mencione más que por el lameculos ese, que no recuerdo el nombre pero que fué consejero con él, y que se atrevió a pedir un aplauso por su esfuerzo para con el club. Como diría el maestro, "in precionante".
  Este Valéncia Ximet, por desgracia nos dará aún más disgustos.

  ResponderEliminar
 3. Gálvez, tu siempre negatifo, nunca positifo...confíe en que Llorente siga un "Tuzón" i ens saneje el club com bé dieu amb el recolçament de les institucions bancàries i polítiques...i encara que pasem disgustos, forma part de la filosofía valèncianista...

  Tots els anys, el primer partit en Mestalla s'escolta "xe Sènto! enguany que farem?....patir Vicent, patir..."

  pues si n'hi ha que patir patirem...pero amb orgull valencianiste...això sempre...

  amunt valència!

  ResponderEliminar
 4. Pues jo crec que de moment hi ha que donali un vot de confiança a Llorente encara que no ha sigut mai sant de la meua devocio, pero de moment esta fent les coses prou be, la llastima es que no tenim un duro i no se poden fer maravilles, no obstant si aconseguiexen tirar avant lo del nou mestalla,no vendre a les figures (o per lo menos als mes jovens)i fer un equip competitiu i de champions hi hauria que feli un monument al tipet de Llorente al costat del monument de l'aficio. JB

  ResponderEliminar
 5. Només t´ha faltat dir que guanyem la lliga i la champions a l´any següent JB. Está be que tingues confiança pero has de ser realiste (no crec que este realisme siga pesimisme Ximet).
  Tuzón va agafar un club en segona i començá una nova etapa, aço es ruina pura i dura. Aquest estiu resarem tots per a que ens donen molta pasta per Villa. Amb Silva,Mata,Banega, els castellonencs i tota la banda podem lluitar per estar davant. Ojo davant i poc mes si no deprenen a fitxar(tindries que obrir un tema sobre Fernando Gomez Colomer, "tambe vindrá eixe")

  ResponderEliminar
 6. Gálvez, eres el retrato de com som la afició valencianista...pasem del cèl al infern...de ser els millors del món a no valdre per a res...i t'entenc...perque també tinc reaccions d'ixe tipo...peró no estic d'acord amb el teu FATALISME....ah! i Tuzón també va agafar un club totalment arruinat i va pujar a primera amb xavals de la cantera, jovens i en fam junts en algún veterano i algún fitxage...quique, boro, camarasa, giner, el GRANDÍSIM FERNANDO, arroyo, arias, sempere, subirats...i el mister espárrago...i si, he sigut Fernandiste tota la vida...quan ell jugaba al futbol clar...ara de director esportiu es veritat que podriem obrir un tema...peró diuen que no pinta res...no ho sé...

  I si venem a Villa, que es junt a Kempes el millor delanter de la història del valència, no ens engayem i valoremt-ho...pues no pasa res, vindrà unatre...i si no podem aspirar només que a quedar cuarts pues no pasa res...lo important es que el valencia ixca del pou econòmic fent un paper digne futbolísticament...que ademés, si jugues xampions ingreses diners...

  total, que amunt valencia!...au!!!

  ResponderEliminar