miércoles, 6 de abril de 2011

¡¡¡ Tots a Mestalla de TARONJA !!!Recolzem al nostre equip! Traga'm ixe sentiment valencianista que ens identifica!

Per cert, per a qui puga vore-ho, que se fixe en els xiquets que se fan la foto en els jugadors...

Amunt València! Amunt afició!

5 comentarios :

 1. En nom de l´asociació de pares de fills valencianistes vull donar les gràcies públicament a Manolo, sense el seu recolzament no haguera segut posible. També felicitar a Bob Esponja, que des de la seua cova conectada a 50MB a mangonejat el posible per a conseguir-ho. Com no a Calamardo, que encara que molt desmillorat, ens acompanyará en tant emotiu día. A Patricio, encarregat de tota la llogística. I com no al Sr. Cangrejo, d´ell va ixir la idea que el diumenge será una realitat.

  A tots moltes gracies

  Pd. Arenita no podrá vindre, está de tomatina.

  ResponderEliminar
 2. Que bote Garrido, que bote Garrido!!!!

  ResponderEliminar
 3. Garrido, nefasto i prepotent...VETE YA!!!

  ResponderEliminar
 4. Gran partit del VCF, este si que no el oblidará el meu fill.
  Ara esperem que no siga un somni i el Madrid pase també per la pedra. I que el dijous el Vilareal pase eliminatoria davant el Twentee.
  Boss, estic amb Tu, Garrido fa unes cagaes que Emery pareix Benitez

  ResponderEliminar
 5. Pujem xiquets al primer equip. No podem esperar dells que ens guanyen partits. L'idea es que es vajen rodan en primera i agafen minuts. Alguns dells les circunstancies han fet que tinguen que ser titulars ja. Es el cas de Musachio o de Mario. Altres van tenint oportunitats i no ho fant mal. Pero encara es queda per a ser jugadors de primera. L'entrenador també es un d'eixos xiquets del filial. No desentona, va agafant experiencia, pero está vert com una ceba.

  ResponderEliminar