viernes, 16 de noviembre de 2012

Hay imágenes que nunca se olvidan….... pero siempre hay una oportunidad para la revancha deportiva.


Este dimarts, valencianistes, Tots a Mestalla!!!2 comentarios :

 1. La foto plorant de Cañete pot ser es lo mes gran on ha arribat el Valencia. I per aixó les llagrimes de la rubia platino, a un pas de la gloría espera l'infern. En les curses de cavalls del Palio en Siena, el perdedor no es l'ultim; es el segon. L'impotencia del segon, del que ha estat a un pas de ser-ho tot, no es comparable amb la intrascendencia de l'ultim.
  Supose que Mestalla es plenará, encara que està sen una champions a mig aforo. Per aixó els cartells de "llenemos mestalla". La gent no está per a rescarse la butxaca, i encara menys en la lligueta.

  ResponderEliminar
 2. Això de que lo més gran on ha arribat el VCF es ixa foto, me pareix una afirmació prou lleugera i sense argumentació.

  Estic d'acord en que la globalització del fútbol en el segle XXI fa que la final de la Champions siga el partit i la competició més important de clubs del món... però el València es molt més que això.

  Apart d'ixes 2 finals consecutives de Champions, el VCF es un equip gran i històric en Europa i Espanya gràcies al seu palmarés... 6 lligues, 7 copes i 1 Supercopa en Espanya... i 3 Copes de la UEFA, 1 Recopa i 2 Supercopes d'Europa... també gràcies a les seues eliminatories europees èpiques, als grans jugadors que han pasat pel club, que ocupa la tercera posició històrica de la Lliga...

  Vaja, que sona molt frívolo lo que dius... el VCF s'ha guanyat el qualificatiu d'històric tant en Europa com en Espanya per tot lo aconseguit en 93 anys... i això es lo més gran... no la foto de Cañete ni moments puntuals... ni les finals de Champions ni el doblet del 2004...

  Lo més gran que ha fet el València ho diu la seua història...

  ResponderEliminar