martes, 20 de noviembre de 2012

Sempre València Amunt!!!

Nit màgica en Mestalla... Nit GRAN de Champions... Rival Històric Europeu, a qui se li té ganes...

Partit dels grans... millor dit, per als grans... Mestalla no fallará... i en estes nits grans, en un partit com éste, que tot fuboliste somnia jugar, es quan té que demostrar que es gran...  i el equip, amb televisions de tot el món emitint en dirècte este GRANDÍSIM PARTIT, té que demostrar si dona la talla, si pot arrivar a lo mes alt...

Es nit per a disfrutar... mentira... els valencianistes sabem que es partit per a patir... com sempre


AMUNT!!!


6 comentarios :

 1. GRAN VALENCIA! Hem fet bona la popular frase de Helenio Herrera.. i davant els ulls de tota la Europa Futbolística, millor dit, de tot el món futbolístic, hem estat a la altura de lo que la nostra història ens exigix.. i hem demostrat que pese a les adversitats que pugam viure en qualsevol moment, per damunt de tot està la grandesa del VCF... i tot el que se fique ixa camiseta, en el escut amb la rata panà en el còr, deu saber de la exigència i compromís que un històric i gran de Europa demana...

  Mestalla, la afició, el club, el prestigi aconseguit durant vora 100 anys... aixina s'ho mereixen...

  AMUNT!!! SEMPRE AMUNT!!!

  ResponderEliminar
 2. Ie, frena xato.
  Que sols es un empat i en casa.
  Te envalentones. Se nota que el partit t'ha sobreexcitat.
  Comentes que "hem estat a la altura de lo que la nostra historia ens exigix". Home, tampoc es una historia molt exigent... el pes del titols no reclama un valencia campió tots els anys; ni cada 15.
  També exigis hicenda, la seguritat social, bankia... i per lo que pareix, tampoc cumplireu, ni en 15 anys.
  Si que es cert, que u sempre te que donar el 100% i sentir els color...pero no sols en el valencia, en tots els clubs, entitats i ambits de la vida si m'apures. Està clar, que a major repercusió mediática, mes presió, major exigencia...pero l'axigencia se la te que marcar u mateix.
  Anant al partit, no es que HH tinguera raó. Es que en 10, el valencia tenía clar a lo que jugar. En 11 no tant. Ben tancats i eixir com a bales.
  Me sorpren "Frigolí", que li diu Cortes en R9. Be de interior, molt be de lateral. Está sen mes deciciu l'africà, está ficant-li mes sobre la gespa, de lo que li han ficat tios com Joaquín i Pablo, a priori mes futbolistes que "Pirulí".
  Per últim comentar que el gran capità Albelda, ja es el jugador del valencia amb més victories. Gran David; cada día més gran.

  ResponderEliminar
 3. Frena tú, frena tú...

  Només dos coses:

  1-De ahir valore la imatge transmesa. Juguem contra el Subcampeó d'Europa, líder invicte actual de la Lliga Alemana i segons la clasificació HISTÒRICA de CLUBS (no la del coeficient UEFA que sols conta els últims 5 anys) es el 5º CLASIFICAT MUNDIAL DE LA HISTÒRIA contant inclús als equips sudamericans. Bé pues contra este gegant, no només li plantem cara sino que per pocs minuts no li varem guanyar el partit i ser matemàticament primers de grup jugant a un gran nivell. Pots vore titulars de prensa de tota Europa que diuen que ahir varem guanyar prestigi europeu i demostrar que som un històric, europa ens respeta... en fí, imatge transmessa.

  2-La nostra història no es exigent? bé, pues només te diré que en el RANKING MUNDIAL DE LA HISTÓRIA DE CLUBS ocupem la OCTAVA POSICIÓ, només superats per REAL MADRID, BARÇA, MILAN, JUVE, INTER, BAYERN DE MUNICH i LIVERPOOL... dime tú si la història ens exigix estar a la altura dels grans o no.

  Per baix de nosatros estàn equipets com el Arsenal, Chelsea, Boca Juniors, River Plate, Ajax, Roma, Lazio, Atletic de Madrid, Borusia de Dormunt, PSV, Bayer Leverkusen, Werder Bremen, Dinamo de Kiev... te sonen estos equips? no crec... equipets...

  Encara que vos pese i vos moleste a molts, el nostre palmarés ens anomena OFICIALMENT com el tercer equip d'Espanya i octau d'Europa...

  Tú me dius de la nostra història?.... Ah! Supose que canviaría el ranking si puntuaren els trofeus de la Ceràmica...

  Lo dels deutes? repetixc el agraïment a tots els valencians, siguen del equip que siguen, que amb els seus impostos més pronte o més tard, acabaran de pagarnos la construcció del camp i el deute de Bankia. Perque per a parlar n'hi ha que estar informat i a Hisenda i a la Seguritat Social no li debem ni un euro...

  Aixina que antes de fer-me frenar, informa't una miqueta Rafini home...

  ResponderEliminar
 4. Ximo, no es per fer sanc ni mala baba, pero si les teves dades objectives no son correctes, sols te queda lo subjectiu, lo pasional...per tant lo que manifestes no te cap valor o mes be valor partidiste, per lo que el discurs de un soci del valencia deixa de tindre credibilitat ante el jurat popular de aficionats de altres equips.
  Dius que "Juguem contra el Subcampeó d'Europa, líder invicte actual de la Lliga Alemana". Doncs no es cert. El 28/10/12 va caure derrotat en la Bundesliga 1-2 pel Leverkusen. A mes a mes el bate també sel va fer en casa; derrotan-lo no empatant-li.
  En eixa clasificació que t'has tret de la manega que no se qui la formen, que dius que al Valencia el ccoloca en 8º lloc, no veig al manchester United. Entenc que deuría estar per davant del valencia, no?. Per tant, ja no sou el 8; o sou el 9?, o hi ha algún altre equip que tampoc està?. ja te dic, els fets objetius no te donen força argumental; per lo menys els que tu has citat, so non certs. I no pots defensar les teves argumentacions en ells.
  I com sempre, no hi ha res millor per a reforçar l'autostima que mirar cap a vall.
  Pero tranquils, que sempre que estiguem els menja pipes celebrasubcampionants, sempre, sempre, sereu els primers, per lo mens en canal 9.

  ResponderEliminar
 5. Hola Rafini,

  Abans que res, demanarte disculpes perque veig que t'has sentit ofés pel meu comentari en resposta al teu. Pot ser la redacció del mateix transmet una excesiva agresivitat que no sentía quan ho vaig escriure. Encara que no negaré que el menospreciar la història del VCF i subestimarnos i no voler vore ni reconeixer-nos cap mèrit es algo que en la provincia de Castelló s'ha convertit en habitual... i me va molestar per havert-ho sentit a tú, perque el fet en sí m'alegra, perque vol dir que se mos té enveja i per tant consideració i reconeiximent...

  En quan a esta resposta teua en la que me califiques com subjetiu, sense credibilitat i que m'he tret de la manega les clasificacions... me sap mal... perque ve de tú i saps que me informe i huí en día tot està en internet. Veritat és que he comés dos errors que ara explicaré, però per equivocacions me pots dir atres adjetius, però mentirós i que invente datos no t'ho admitixc... si no, molestat en buscar-ho i voràs...

  Fa unes semanes vaig escriure una entrà en la que parlava de la història de la lliga espanyola i inclús vaig dir els punts que teníen els perseguidors del Madrid i Barça, que son per este ordre, VCF, Atl. Bilbao i Atl. Madrid. No me'ls vaig inventar. Va ser tan fàcil com anar a la web de la Lliga de futbol profesional i fer click en "Clasificación histórica de la liga española".

  Bé, pues veritat es que m'he dixat pel camí al Manchester United i que son novens. La causa d'esta errata vé provocà perque la FEDERACIÓN INTERNACIONAL DE HISTORIA Y ESTADÍSTICA DE FÚTBOL, ha variat 3 voltes la manera de cuantificar els coeficients i he trovat datos de la clasificació històrica fins el 1 de gener de 1991, uns atres càlculs distints desde ixa data fins el 31 de dessembre de 2009 i ara han decidit que van a fer-la per dècades.

  I intentant descifrar els càlculs dels coeficients m'he vaig equivocar i vaig omitir al segón clasificat en la segona etapa que era el Manchester United per darrere del Barça, i per davant de REAL MADRID, JUVE, MILAN, INTER i BAYERN DE MUNICH. O siga que també me vaig equivocar al colocar al LIVERPOL per davant del VCF que es el octau clasificat, seguit per Arsenal i Liverpol. Ixe es el TOP TEN HISTÒRIC però que al canviar la manera de calcular tres vegaes els coeficients, no te discutiré si me dius que has estat mirant la CLASIFICACIÓ HISTÒRICA i VEUS AL VCF nové, no la del día de huí, que comença a contar el 1 de gener de 2010. A que és liós? pues sí, per això me vaig equivocar PERÒ NO M'HO VAIG TRAURE DE LA MANEGA.

  ResponderEliminar
 6. I si dius que els meus "fets objetius no me donen força argumental" i "no son certs" exposa d'on traus tú que estic equivocat i digues quins son els verdaders, perque si no es parlar per parlar... m'acuses de no tindre arguments simplement afirmant "no tens arguments" però no exposan els verdaders... vaja, com els xiquets o els polítics: "mentirós" "mentirós tú"... no Rafa, jo no me invente res ni me trac res de la mànega... me puc equivocar per supost, millor dit, m'hauré equivocat moltes voltes, però manipular deliberadament no. Això no t'ho acepte.

  Ah! i la errata de que el Bayern de Munich era lider invicte de la lliga alemana (la derrota contra el BATE BORISOV perteneix a unatra competició que s'anomena CHAMPIONS LEAGUE) va ser per fiar-me de la prensa escrita i radiofònica que aixina ho afirmaba i no vaig comprovar la veracitat. Ahí si que entone el "mea culpa"... però per no comprovar el calendari i la clasificació dels alemans, fart ja de llegir coeficients... perque la UEFA maneja i calcula els datos d'unatra manera molt diferent. Només té en conter els 5 primers anys i pondera segons la lliga que juguen i atres variables que ni recorde ni vull recordar... que per cert ens colocaven els novens d'Europa i per això varem estar en el sorteig de la liguilla de la Champions en el segón bombo.

  Pots comprovar que lo exposat en este comentari es cert, o vaja, pots interpretar la clasificació de la IFFHS d'unatra manera només per fer sanc i mala baba com dius no voler al principi i després dirme mentirós i manipulador. Però si vols corregir-me i qualificarme en els adjectius que cregues convenients, informa't i exposa els arguments de perqué els meus no son certs i que me trac les clasificacions de la manega, dient tú els verdaders consultant en les webs OFICIALS de cada institució... perque llançar l'acusació de que soc un mentirós i manipulador sense documentar-te i argumentar el perqué d'ixos insults, mostra veritablement la credibilitat d'u i d'altre.

  Me sap mal haver-te dit tot açò públicament, però es que les teues acusacions gratuites i sense fundaments, que provenen del odi que sentiu contra el VCF, les has llançat públicament i per tant, se mereixen una resposta pública i raonà. I de veritat no comprenc que en lo que me coneixes, m'acuses d'inventarme, de mentir i de manipular.

  En fí, espere haver aclarit la meua visió de esta polèmica futbolera i haver recuperat la "credibilitat perduda"... però tot i això, no podràs acceptar que el VCF es un històric i un gran d'Europa... ni tú, ni molts com tú... però el fútbol té ixe component pasional e irracional que fa que tingues ixides com ésta... perque crec que en veritat no penses que soc un mentirós manipulador...

  AMUNT VALÈNCIA!!!

  ResponderEliminar