miércoles, 20 de marzo de 2013

1919-2013: el Valencia CF cumple 94 años.El 18 de març de 1919 en el Bar Torino de Valencia, naixqué el Valencia CF. Quantre anys jugant en el Camp de L'Algirós i noranta, que se diu pronte, en el vell Mestalla. Un camp que ha disfrutat, patit, plorat... però sobre tot ha viscut el sentimient de varies generacions de valencianistes que per allí hem tingut el honor d'haver pasat.

Molt ha plogut des de entonces. Pero ixe sentiment "d'amor per la terra, de gloria i pasió", que només comprenem i entenguem els que el disfrutem i el patim, seguix viu en el cor de cada volta més i més gent... i per més disputes i lluites de poder i diners se succeixquen al voltant de l'entintat, mai ningú conseguirà borrar. I sense ell, sense nosatros, sense el nostre cor el que "s'encén pel sentir d'esta terra, que mai es rendix, que mai es doblega..." el VCF no existix.

Perque el Valencia CF és molt més gran que tot això. Som nosatros, 

(Per cert, el vídeo que ilustra esta entrà recordatori del 94 anys d'història, fet per VCFPLAY, una mèrda -amb perdó- comparat en el que varem fer Rafini i jo i que podeu vore en el CANAL DE YOUTUBE Ximo AS o en la columna de la dreta dirèctament)

Sempre Amunt!!!

2 comentarios :

 1. Pues si que han ficat un ou (mig ouet) estos del VCF televisió. Será perque estan en falles o perque no hi ha més, pero per a lo que es l'historia del VCF, el video deixa molt que desitjar.
  Dos aficionats, com Ximo i Rafini, sense apenes mitjos, ni fotos, ni temps... van fer un video mes emotiu, ilustratiu e interesant.
  Si haverem pogut accedir a l'arxiu fotogràfic del VCF, entonces ja ahuera segut pa morite.
  Bo m'en alegre de que eixos del VCF TV no ens arriben ni a la sola dels talons, i m'alegre per els 94 anys del VCF, que com indica la seva edad, de salut està fatal i està apunt de palmarla.

  ResponderEliminar
 2. Havies començat molt bé el comentari però has acabat com un cabronasso... jajajjajajaj

  Per mal que estem, que hem estat moltísim pitjor, tot siga dit, sempre estarem ahí i les solucions arrivaràn, més pronte o més tard, ho pague un Banc, el estat, la generalitat, o el bolsillo de tots (incloent als groguets com tú)... per cert, t'has enterat d'això de la "germantat blanquinegra"? jajajjaajajaja... ara els orelluts s'engenollen per a... jajajjjajaajj

  Parlant en serio, té molt de mèrit que per més rivalitat que tinga'm, senques lo que senques pel València, hages fet amb mí, amb el carinyo i temps que li varem dedicar, amb les limitacions d'uns principiants i amateurs com nosatros, però amb molta il.lusió, un vídeo per al record que té pòc que envejar a similars recopilacions, siguen de VCFPLAY, de Canal Nou o del Youtube. Cosa que t'agraixc en el meu nom i en el de tota la Penya Valencianista Noulas.

  Encara que estic segur que per gent com jo, com el teu sògre i la teua xiqueta que m'han dit que té el coret blanquinegre, una cosa es lo que dius, i unatra la que quan parlem en serio de fútbol, sens...

  Siga com siga, gràcies Rafín.

  ResponderEliminar