viernes, 14 de octubre de 2016

La demagogia y la falsedad quedan impunes en política (y sobre Peter Lim)
Hay otros temas de actualidad... el juicio de la Gürtel, el descalabro del PSOE, la formación de gobierno, el nobel a Bob Dylan... pero ya hay muchos periodistas y medios para analizar todo eso... sin embargo, la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, la señora o señorita Mónica Oltra, ha querido tener su ratito de gloria popular y con demagogia y falsedad, algo impune en política por lo visto, ha cargado contra el Valencia CF y con un par, ha dicho que "El Valencia CF debe devolver el dinero a los valencianos"... ¡y se ha quedado tan ancha! y como también hay mucho votante anti-valencianista y anti-futbolero, ella queda como la defensora de la justicia popular!!!

Y ante tal difamación, no puedo quedarme callado y quiero expresar mi opinión, con argumentos más allá de "tengo el corazón partido" "soy accionista del VCF"... pues usted, su partido y sus socios de gobierno, si algo han tenido para con nuestro club, ha sido poner trabas, levantar polémica e incluso movilizar a los vecinos de la Avenida de Suecia a mediados de los años 90 para que no nos dejaran ampliar el campo con aquella chapuza que construyó Paco Roig... y consiguieron paralizar las obras que ya nunca se retomaron... el "gran" Soler realizó un macroproyecto para hacer un nuevo estadio... y el resto es historia...

Ella ha contestat això en roda de prensa, a la pregunta de perqué la Generalitat Valenciana no ha ajudat al València CF, Hércules i Elx en el recurs presentat davant la Comisió Europea, davant la sanció a varios clubs d'Espanya (també el Reial Madrid i el Barça, per cert) per haver-nos avalat el Institut Valencià de Finançes per a conseguirnos préstecs en millors condicions que les de mercat... a un interés més baix vaja. Foren els 72 kilos per a que la fundació mantinguera la propietat accioniarial del València i no vinguera cap especulador tipo Dalport a fer negoci comprant deute i tot allò que es feia abans i quan començà la crisi. I encara que li sapiga mal, foren els de abans el que ens salvaren el coll.

Senyora o senyoreta OLTRA, el Valencia CF no li déu ja, ni un euro a la Generalitat ni als valencians. Tot el deute que varem contraure amb entitats públiques l'hem tornat. Per a ser exàctes ens falta pagar el que debem al Ajuntament de Valencia per la permuta de parceles per al Nou Mestalla, on Lim ha renegociat el pagament i religiosament abonem un milló de euros anual i que prompte estarà saldat amb interesos legals i que res té a vore amb este asunt. 

Millor dit, tots estos deutes en les administracions, els ha pagat o avalat el pagament o am la forma jurídica que siga, i per tant tornat, un tal Peter Lim. Li sona?.. i estos 24 millons d'Euros de multa al VCF també els pagarà ell, perque llastimosament, cap empresari valencià ha vullgut posar ni un duro per a que el club, la asociació que més promoció i publicitat li fa a la ciutat de València (i inclús a la Comunitat) en el món, no entrara en concurs d'acreedors i ens anarem a segona B.

També aprofite per a manar-los un recaet a ixa part del valencianisme a qui han manipulat i a futboleros valencians d'atres equips, que acusen a Peter Lim de vindre a endur-sel's... a endurse qué? ha vingut, ha ficat damunt la taula 100 kilos per a pagar els primers deutes i atres 100 per a capitalitzar el VCF i ha avalat el pagament dels 400 kilos que diuen que queden de deute amb Bankia i CaixaBank. Podeu criticar totes les decisions esportives que vullgau, podeu queixar-vos de la gestió de açò o allò atre, pero per favor, ja esta bé de parlar d'ell rollo "fitxa per a quedar-se comisions"... quines comisions? si està pagant els fitxages amb els seus diners!!!... ni en els conters bancaris ni en la caixa del club, quedava ni un duro quan vingué Lim!!!

No sé quí o quins mitjans de comunicació estàn llançant ixos mensatges sense sentit... pero no compreneu que estavem en la ruina? que anavem a segona B sense remei!!! però qué voleu? jo també preferiría que s'haguera dit Pere Martí en compte de Peter LIm, es a dir, que fora de la tèrra... però repetixc, cap empresari o adinerat valencià ha vullgut posar un euro... ni sentir parlar del Valencia CF!!!!

Ara bé, torne amb vosté senyora o senyoreta Oltra, que proclama el seu valencianisme abans de contestar, clar que sí!!! accionista i segur que valencianista des de que era xicoteta... diu i tot que ficaría diners de la seua botxaca... a vore si es veritat i es calla la boca i almenys no ens perjudica, ja que no vol ajudar-nos en res, perque als clubs multats PEL MATEIX en la resta d'Espanya, les seues Administracions els han apoiat d'una o altra manera... hasta la Carmena i la Colau, socís polítics seus... no els han pagat la multa, cosa que nosatros no li hem demanat a vosté. Però ací en Valéncia som diferents... el meninfotisme té moltes vertents... si fins i tot es comenta en la provincia de Castelló que li estàn ficant problemes a Fernando Roig, amb tot el que ha fet per la ciutat de Vila-real. No m'equivocat, no. No ja per el club, per supost, si no que ha situat en el mapa del món a un pòble de 50.000 habitants. I no parle de dixar-li fer lo que li vinga en gana amb impunitat, no... parle de ficar-li problemes per a gestionar ixe projecte que ú dels germans listos (el bobo dels germans Roig ens tocà a nosatros) ha fet funcionar a les mil meravelles i que deuría ser ejemple de gestió en un marc esportiu, que no només empresarial... i no se bé quí, però m'arrivat que l'atre día va enviar a fer la mà a un politicuxo que volía ser més que'll. Per favor home!!!

Senyora Oltra: molta boqueta però a l'hora de la veritat a fer populisme també amb el titular que he mencionat... ara bé, el día que el VCF torne a guanyar un títul, cosa que tornarà a pasar, si vosté seguix en el càrreg, ojalà fora aixina, perque voldría dir que serà d'ací a poc (encara que si vosté ja no està, no ho lamentaré) segur que anirà a fer-se la foto...


QUE POCA VERGONYA!!!


0 comentarios :

Publicar un comentario